Популаризација на спортот во општина Аеродром

На ден 08.02.2019 година на Спортското радио 90,3 FM се емитуваше емисија во која се зборуваше за спортските активности на ООУ„Блаже Конески“ – Скопје. Дел од тимот на Спортското радио беше во посета на нашето училиште. Разговорот се одвиваше со учениците кои се членови на училишниот спортски клуб.

error: Содржината е заштитена !!