Biljana Mirkovikj odd

Билјана Мирковиќ

Одделенски наставник

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

 • Пи-Ден Погледни
 • Пофалници за учество во „ТВ училница“ Погледни
 • ТВ училница Погледни
 • Предизвик за подготовка на џебна сликовница Погледни
 • Свечено менување на државното знаме Погледни
 • Меѓународен ликовен конкурс „11 Октомври“ Погледни
 • Општински натпревар по математика Погледни
 • Креативен и забавен начин за изработка на огномети Погледни
 • Меѓународна детска ликовна изложба „Флора и фауна – извор на животот и убавината“ Погледни
 • Роденденска забава „Растеме со Аеродром“ – Општина Аеродром Погледни
 • Посета на СОС детско село Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!