Vilma Vlahovikj odd

Вилма Влаховиќ

Одделенски наставник

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

  • „Сочни фигури“ – Фестивал на фигури изработени од овошје и зеленчук Погледни
  • „Сочни фигури“ – Фестивал на фигури изработени од овошје и зеленчук 2013 година Погледни
  • Еко-претстава „Хокус Покус, рециклирањето е во фокус“ – Пакомак Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!