46751578_644572412625297_329885584623403008_n

Теодора Љушева

Одделенски наставник

Изработки, проекти во коишто учестувал наставникот:

  • Едукативно – хуманитарен училишен проект Погледни

Останати членови

error: Содржината е заштитена !!