jadranka klisarova odd

Јaдранка Клисарова

Одделенски наставник

Изработки, проекти во коишто учестувал одделенскиот наставник:

 • Пофалници за учество во „ТВ училница“ Погледни
 • ТВ училница Погледни
 • Видео лекција – Обработка на песна: „Лесно е да се лета“ Погледни
 • Свечено менување на државното знаме Погледни
 • Учество на „Фестивалот од децата за децата (со попреченост во развојот)“ Погледни
 • Проект „Со ракета на пат да ги откријам планетите“ Погледни
 • Државен литературен фестивал „Ракатки” Погледни
 • Меѓународен ликовен конкурс „11 Октомври“ Погледни
 • „Најголемиот час на светот“ Погледни
 • Учество на едукативно-хуманитарен проект „Библиотеката за децата“ Погледни
 • Меѓународна детска ликовна изложба „Флора и фауна – извор на животот и убавината“ Погледни
 • Општински натпревар по математика Погледни
 • Проект „Моја машта бира да истражи тајне свемира“ Погледни
 • Меѓународен ликовен конкурс „13 Ноември“ Погледни
 • Меѓународна ликовна изложба 13 Ноември Погледни
 • Првата меѓународна конференција на Асоцијација на најдобрите наставници на бивша Југославија Погледни
 • Недела на информатиката Погледни
 • Еко проект „Зелена училница“ Погледни
 • Одржана манифестацијата по повод „Денот на мајчиниот јазик“ Погледни
 • Oдбележан Светскиот ден на аутизмот Погледни

Останати членови

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!