Приказ на 1 - 9 резултати

Конкурс за избор на ученик – првенец на генерација 2021/2022 година

мај 18, 2022

ОПШТИНСКО ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ „БЛАЖЕ КОНЕСКИ“ – Скопје Комисијата за избор на ученик – првенец на генерација при ООУ „Блаже Конески“ – Скопје распишува: КОНКУРС За избор на ученик – првенец на генерација за учебната 2021/2022 Право на учество имаат ученици …

Подароци за другарчињата од ОУРЦ „Др. Златан Сремец“

декември 28, 2021

Традиционално како и секоја година одделенскиот наставник Александра Камчевска со своите ученици од IV-1 одделение, им подарија подароци на своите другарчиња од ОУРЦ „Др. Златан Сремец“. Кај нас секогаш имате пријател и подарена рака, искрено од срце што секогаш ве …

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!