Акција за садење на дрвца и разубавување на училишниот двор и училишниот хол во пресрет на денот на пролеттa

Учениците од четвртите одделенија на ден 18.03.2022 (петок) од ООУ„Блаже Конески“ – Аеродром засадија дрвца во училишниот двор, а воедно засадија и цвеќиња за разубавување на училниците и училишниот хол во пресрет на денот на пролетта и екологијата.

Почеток

11:00

петок, март 18, 2022

Крај

12:00

петок, март 18, 2022

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!