Априлијада 2014 година

Први април 2014 година – Ден на шегата

Почеток

08:00

недела, април 1, 2018

Крај

16:00

недела, април 1, 2018

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!