Велигденски базар

На 30.04.2013 се одржа ВЕЛИГДЕНСКИ БАЗАР, на кој учениците ги изложија своите творби.

Собраните средства беа искористени за збогатување на библиотечниот фонд на училишната библиотека.

Почеток

08:00

вторник, април 30, 2013

Крај

14:00

вторник, април 30, 2013

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!