Видео лекција – Обработка на песна: „Лесно е да се лета“

Е – Училница е место на кое се најде и мојата лекција: Обработка на песна: „Лесно е да се лета“.
Овие видео лекции се направени од наставници ширум земјата со цел да послужат како дополнителен ресурс во процесот на учење и совладување на наставните содржини.

Почеток

12:00

четврток, април 9, 2020

Крај

13:00

четврток, април 9, 2020

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!