Вредни рачиња, среќни пчелки

Учениците од III-3 одделение изработија хотели за пчели кои ќе бидат наместени во училишниот двор. Пчелите иако се во урбана средина, секогаш ќе имаат место за одмор во дворот на ООУ„Блаже Конески“ – Скопје.

Оваа активност е дел од проектот „Хотели за опрашувачи“ поддржан од Британска Амбасада Скопје.

Почеток

09:00

четврток, октомври 28, 2021

Крај

15:00

четврток, октомври 28, 2021

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!