Врсничка едукација на тема: „Трговија со луѓе“

На ден 12.02.2020 година во просториите на нашето училиште се одржа врсничка едукација од страна на Црвениот Крст на ОО Кисела Вода на тема: „Трговија со луѓе“.

Се радуваме на секоја следна, заедничка активност!

Едукатор: Магдалена Бојковска

Почеток

10:00

среда, февруари 12, 2020

Крај

12:00

среда, февруари 12, 2020

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!