Дабар 2018 – меѓународен промотивен натпревар

Дабар е интернационален предизвик, наменет за ученици од основните и средните училишта почнувајќи со прво одделение, кој има за цел да ја промовира информатиката и сродните науки. Истиот се организира во повеќе држави и е еден од најпопуларните натпревари во светот.
На натпреварот организиран во ООУ „Блаже Конески“ учество земаа околу 100 ученици од одделенска и предметна настава.

Почеток

08:00

понеделник, ноември 12, 2018

Крај

14:00

недела, ноември 18, 2018

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!