„Движи се за здравје“

“Движи се за здравје”- Европска недела на мобилност. Учество и настап на првонаградените ученици на градско ниво од ООУ„Блаже Конески“ – Аеродром, на 17.09.2019 во градскиот парк.

Почеток

11:00

вторник, септември 17, 2019

Крај

15:00

вторник, септември 17, 2019

Адреса

Градски парк - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!