Денови на педагогијата

Настан по повод одбележувањето на деновите на педагогијата. На настанот беа презентирани програмата Еразмус+ и еТвининг. Воедно на самиот настан имаше презентација на искуства од студентски мобилности на Институтот за педагогија.

Почеток

08:00

среда, мај 18, 2016

Крај

12:00

среда, мај 18, 2016

Адреса

Скопје, РМ

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!