Денот на шегата во нашето училиште

На 01.04.2019 година во нашето училиште се одбележа денот на шегата. Нашите ученици инспирирани од своите омилени цртани ликови го разубавуваа училиштето и училишниот двор.

Почеток

10:00

понеделник, април 1, 2019

Крај

11:00

понеделник, април 1, 2019

Адреса

ООУ Блаже Конески - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!