Учество на детскиот ликовен конкурс на тема „Европското знаме на мојата општина“

Општина Аеродром како прва општина со европско знаменце заедно во соработка со Делегацијата на Европската унија во Република Македонија и Европското движење во Република С.Македонија, а по повод одбележувањето на 9-ти Мај денот на Европа, ООУ „Блаже Конески“ – Аеродром зема учество во детскиот ликовен конкурс на темата „ЕВРОПСКОТО ЗНАМЕ НА МОЈАТА ОПШТИНА“.

Проследени се дел од ликовните творби:

 
Во очекување на наградите за избор на најдобрите цртежи на 9 Мај.

Почеток

09:00

недела, март 21, 2021

Крај

10:00

вторник, април 27, 2021

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Аеродром

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!