Доделување на наградите за Државниот литературен и ликовен конкурс во чест на Гоце Делчев

Претставници на Претседателството на Сојузот на просветни работници на Република Северна Македонија на ден 23.05.2022 год во ООУ „Гоце Делчев“ Скопје со пригодна програма организирана од вработените и учениците во училиштето свечено им ги додели наградите на Државниот литературен и ликовен конкурс во чест на Гоце Делчев, за учениците од основното и средно образование на темите.
„Гоце Делчев – голем херој, стратег и идеолог за македонскиот народ“.

Нашата ученичка Леона Станикевска од III-1 одд. го освои ПРВОТО место, под менторство на одделенскиот наставник Јадранка Клисарова.

Почеток

11:00

понеделник, мај 23, 2022

Крај

12:00

понеделник, мај 23, 2022

Адреса

ООУ „Гоце Делчев“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!