Државен натпревар по англиски јазик

На државниот натпревар по англиски јазик одржан на 28.05.2022 нашата ученичка Срмена Петревска од 9-1 одделение освои убедливо ПРВО место со 100 поени под менторство на наставничката Искра Стојановска.

Честитки и многу успеси и понатаму!

Почеток

09:00

сабота, мај 28, 2022

Крај

12:00

сабота, мај 28, 2022

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!