Државен натпревар по хемија

На државниот натпревар по хемија кој се одржа на 27.05.2022, ученичката Леонида Илијоска од 9-2 одд. освои втора награда, а ученикот Стефан Серафимовски од 9-1 одд. трета награда, под менторство на наставничката по хемија Дивна Диневска.

Почеток

09:00

петок, мај 27, 2022

Крај

13:00

петок, мај 27, 2022

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!