Еко-претстава „Хокус Покус, рециклирањето е во фокус“ – Пакомак

Еко-претставата „Хокус покус, рециклирањето е во фокус“ е наменета за сите дечиња и за нивните родители. Дечињата од нашето училиште преку забавни магионичарски трикови научија како со правилна селекција да направат отпадот да исчезне.

Почеток

11:00

среда, февруари 28, 2018

Крај

13:00

среда, февруари 28, 2018

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!