Забавно – образовна емисија „Голем одмор”

На 8.11.2018 учениците од ООУ „Блаже Конески” – Скопје, учествуваа во забавно – образовната емисија „Голем одмор” на Мaкедонската Радио Телевизија и достојно го претставија нашето училиште. Таму ги презентираа своите знаења од областа на македонскиот јазик и литература, но и глумеа, твореа, цртаа и играа.

Почеток

10:00

четврток, ноември 8, 2018

Крај

12:00

четврток, ноември 8, 2018

Адреса

МТВ

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!