Засадени дрвја во дворот на нашето училиште

Засадени се 4 висококвалитетни дрвја во дворот на нашето училиште Блаже Конески. Вложувањето во чиста и здрава околина за учениците е на врвот на нашата агенда!

Голема благодарност до директорот на Паркови и зеленило, г-дин Ардијан Муча за донацијата.

Заедно сме одговорни за чиста околина!

 

Почеток

12:00

четврток, јуни 10, 2021

Крај

13:00

четврток, јуни 10, 2021

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!