Зајакнување на капацитетите на училиштата за инклузивно образование

Од 11 до 13 декември 2018 година Бирото за развој на образованието, со стручна поддршка од канцеларијата на УНИЦЕФ во Скопје во Општинското Основно училиште „Блаже Конески” во Аеродром, организираше обука за наставниците и стручните соработници на тема: Зајакнување на капацитетите на училиштата за инклузивно образование.

Почеток

08:00

вторник, декември 11, 2018

Крај

16:00

четврток, декември 13, 2018

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!