Изработка на новогодишни украси

Во пресрет на Новата 2021 Година – нема да дозволиме радоста во детските срца да биде стопирана. Ќе се забавуваме и ќе се потрудиме да ја направиме волшебна.

Учениците од II-2 одделение со своите креативни и инспиративни украси ја доловија новогодишната атмосфера. На многу забавен начин успејаа да изработат новогодишни украси со кои ќе ја зачинат претстојната година – да биде исполнета со здравје, среќа, многу љубов.

Почеток

10:00

среда, декември 23, 2020

Крај

15:00

среда, декември 23, 2020

Адреса

ООУ Блаже Конески - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!