Искрени честитки за Новата година од најмладите

Денес им го разубавивме денот на неколку жители од населбата Аеродром, им подаривме честитки и им ја честитавме Новата 2022 година.

Почеток

10:00

среда, декември 29, 2021

Крај

11:00

среда, декември 29, 2021

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!