Искуствено учење за животна средина и климатски промени

На часот по природни науки во нашето училиште во рамките на проектот „Искуствено учење за животна средина и климатски промени“, нашата наставничка по природни науки Дивна Диневска на учениците од 6-1 и 6-3 одд. им демонстрираше експерименти, кои имаат за цел охрабрување на децата и младите во Северна Македонија да станат двигатели на промените за намалување на ранливоста на заедниците од климатските промени.

Почеток

09:00

недела, февруари 12, 2023

Крај

11:00

недела, февруари 12, 2023

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!