Колективно садење дрвја

Во ООУ „Блаже Конески“ – Аеродором, учениците со наставниците го одбележаа „Денот на колективно садење на дрвја“. Садниците кои се донација од родител, го најдоа своето место во училишниот двор.

БЛАГОДАРИМЕ И ДА РАСТЕМЕ ЗАЕДНО!

Почеток

10:00

петок, октомври 25, 2019

Крај

12:00

петок, октомври 25, 2019

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!