Креативен и забавен начин за изработка на огномети

Со оглед на моменталната состојба во нашата држава седиме дома и ги следиме упатствата и насоките дадени од страна на наставничките, МОН и образовните платформи. Со таа цел како родител се трудам да им овозможам забавно и креативно поминато време на моите деца во домашни услови.

Мојот син пројави интерес да им пренесе на сите другарчиња, пријатели и родители видео порака, преку која ќе покаже како може на креативен и забавен начин да си направат ОГНОМЕТИ – ликовно образование.

Бидете сите во добро здравје, седете дома и бидете креативни – останете во добро расположение.
Ведран е ученик во II-а одделение во ООУ„Браќа Миладиновци“.

Почеток

11:00

петок, март 27, 2020

Крај

12:00

петок, март 27, 2020

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!