Креативна работилница

Здрава Храна под мотото – „Дојдете со здрава храна да се дружиме, за пријателство рака да си пружиме“

​Извештај за одржано едукативно предавање со претставници од „Виталија“ на тема „Здрава храна“. На ден 14.10.2015 среда во просториите на ООУ „Блаже Конески“ со учениците од трето одделение се дружеа стручни лица од фирмата за здрава храна „Виталија“, кои ги запознаа ученииците со предностите на здравата храна и менување на брзата и штетна храна со здрави оброци и житарици. Заедничкото дружење на задоволство и на двете страни помина во убава атмосфера во која сите научивме доста здрави и интересни работи од тоа како да го започнеме денот за да имаме сила и енергија и како да ги замениме грицките и брзата храна со здрави и вкусни житарици и вкусен оброк.

Почеток

08:00

среда, октомври 14, 2015

Крај

13:00

среда, октомври 14, 2015

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!