Литературно читање во чест на нашиот патрон празник

Литературно читање во чест на нашиот патрон, во нашето училиште „Блаже Конески” со писателите Стојан Тарапуза, Велко Неделковски и нашите ученици.

Почеток

10:00

понеделник, декември 19, 2016

Крај

14:00

понеделник, декември 19, 2016

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!