Математички државен електронски натпревар ПИ-Ден

На ден 13.03.2022 учениците од III- 2 одд. учествуваа на математичкиот државен електронски натпревар ПИ-ДЕН кој секоја година традиционално се организира во чест на Меѓународниот ден на математиката, 14 март.

На листата за пласман се рангираа учениците:

  1. Олег Мирчески 6то место
  2. Лена Блажева 7мо место

Ученици кои исто така постигнаа одличен резултат и се стекнаа со сертификати се и:

  1. Милена Новеска
  2. Филип Механџиски
  3. Мартин Сиваков
  4. Петар Настевски

 

Почеток

09:00

недела, март 13, 2022

Крај

13:00

недела, март 13, 2022

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!