Меѓународен ликовен конкурс „13 Ноември“

Учениците од нашето училиште учествуваа на Меѓународниот ликовен конкурс „13 Ноември“.

Конкурсот беше по повод одбележување на Денот на ослободувањето на град Скопје.

Нашите ученици освоија Дипломи за освоено прво место:

Ива Каевиќ 10 год V-1 одд. ООУ„ Блаже Конески“-Скопје

Ментор:Јадранка Клисарова

Бојана Младеновска од IX ООУ „Блаже Конески“ – Скопје

Ментор: Богданка Барутовска

Наградите свечено беа доделени на 14 ноември во Детскиот ликовен центар (во библиотеката „Другарче“) во Скопје.

Почеток

10:00

вторник, ноември 13, 2018

Крај

13:00

вторник, ноември 13, 2018

Адреса

Детскиот ликовен центар, Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!