Меѓународен ликовен конкурс „11 Октомври“

Конкурс по повод одбележување на Денот на народното востание на македонскиот народ.
Учениците од V-1 одд учествуваа со 10 ликовни дела.

Освоени дипломи на нашите ученици:

Прво место – Михаела Маџевска 10 год. V-1 одд.
Трето место – Ања Илијевска 10 год. V-1
Ментор: Јадранка Клисарова

Прво место – Иван Стојков 10 год. V-3
Ментор: Билјана Мирковиќ

Наградите свечено беа доделени на 14 октомври во Детскиот ликовен центар (во библиотеката „Другарче“) во Скопје.

Почеток

10:00

четврток, октомври 11, 2018

Крај

13:00

четврток, октомври 11, 2018

Адреса

Детскиот ликовен центар, Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!