Меѓународна ликовна изложба за деца и младинци „13 Ноември“

Учениците од ООУ„Блаже Конески“ учествуваа на ликовниот конкурс на тема:
„Меѓународна ликовна изложба за деца и младинци 13 Ноември“ oрганизиран од „Детски ликовен центар“ и „Градско здружение на ликовни педагози“ – Скопје.

Учениците и нивните ментори освоија значајни награди:

I место – Леона Станикевска од III-1 одд.
Ментор: Јадранка Клисарова

I место- Ива Каевиќ од VIII-1 одд.
Ментор: Богданка Барутовска

I место – Надја Илиевски од VIII-1 одд.
Ментор: Богданка Барутовска

III место – Аника Миновска од III-1 одд.
Ментор: Јадранка Клисарова

Почеток

10:00

сабота, ноември 13, 2021

Крај

18:00

сабота, ноември 13, 2021

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!