Меѓународна ликовна изложба 13 Ноември

На 13.11.2019 година се одржа традиционалната „Меѓународна ликовна изложба 13 Ноември – 2019“, под покровителство на Град Скопје, Детски ликовен центар и Градско здружение на ликовни педагози на град Скопје.

Нашите ученици се здобија со Дипломи за освоено ПРВО место од:
I-1 одделение ученичката Магдалина Стоилова, ментор – Јадранка Клисарова и од
IX – одделение ученичката Тамара Ристовска, ментор – Богданка Барутовска.

Почеток

10:00

среда, ноември 13, 2019

Крај

14:00

среда, ноември 13, 2019

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!