Меѓународна соработка – збратимување на училиштата ОOУ,,Блаже Конески “ – Скопје и OU,,Ibrahim Alaetin Govsa“, Fatih – Istanbul.

На 28.09.2012 директорот Фоника Станоева, педагогот Љубица Стефановска, наставниците: Јоана Бошковска, Дубравка Гешовска, Виолета Јосифова, Искра Димитријевска, Сузана Настовска и Биљана Синадиновска со 32 ученици од нашето училиште заминаа за Истанбул.

На 29.09.2012 пристигнување во Општина Fatih – Istanbul, не пречекаа наставниците, учениците и родителите од училиштето „Ibrahim Alaetin Govsa“.

02.10.2012 – Посета на музеи и Miniaturk Park

Почеток

00:00

петок, септември 28, 2012

Крај

00:00

среда, октомври 3, 2012

Адреса

Општина Фатих, Истанбул

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!