Мобилен парламент

Присуство на ученици од ООУ „Блаже Конески“ на дебата и парламентарна дискусија во рамки на „Собрание на отворно со пратениците“ од Собранието на Р.С.Македонија.

Почеток

11:00

четврток, ноември 10, 2022

Крај

12:00

четврток, ноември 10, 2022

Адреса

Собрание на Р.С.Македонија

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!