„Недела на борба против гладта“

Велат човек е голем онолку, колку што дава и дарува од срце!
И оваа учебна година, нашето училиште ја покажа својата хуманост на дело, во соработка со Црвениот Крст.
Учениците и родителите со својата несебична поддршка и донации, дадоа голем придонес во рамките на Неделата во борбата против гладта под мотото: „Помислете и на нас“.

Почеток

10:00

четврток, октомври 14, 2021

Крај

14:00

четврток, октомври 14, 2021

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!