Недела на информатиката

Учениците од 4-1 одд  и одделенскиот наставник Јадранка Клисарова добија сертификати за своите изработени  активност по повод ,,Недела на информатиката”.Повеќе детали тука

Почеток

09:00

недела, февруари 5, 2023

Крај

15:00

сабота, февруари 11, 2023

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!