Нова читална од ЕВН Македонија

На ден 16.03.2015 година, во нашето училиште беше отворена новата читална, проект што се реализираше преку соработката со ЕВН Македонија и Асоцијацијата за истражување, комуникации и развој „Паблик“. Читалната е опремена со нов мебел и анатомски столчиња, кои се наменети за најмладите читатели, со цел да уживаат во богатиот фонд што го нуди библиотеката.

Почеток

09:00

понеделник, март 16, 2015

Крај

13:00

понеделник, март 16, 2015

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!