Одбележана детската недела

Во ООУ „Блаже Конески“ со низа активности на датум 10.10.2019, беше одблежана детската недела и прием на првачињата во детската организација.

Почеток

08:00

среда, октомври 9, 2019

Крај

16:00

среда, октомври 9, 2019

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!