Одбележан „Денот на шегата“

Во ООУ „Блаже Конески“ – Аеродром го одбележавме 1 Април – Денот на шегата.

По тој повод учениците направија ликовна изложба со своите маски и кажуваа по некоја интересна шега. При тоа беа запазени сите протоколи за заштита од Covid – 19

Почеток

10:00

четврток, април 1, 2021

Крај

13:00

четврток, април 1, 2021

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!