Одржана еко-акција во нашето училиште

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, заедно со помошник-директорот на ЈП „Комунална хигиена“, Златко Христовски и со претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, се вклучија во акцијата во ООУ „Блаже Конески“ во населбата Мичурин. Главната цел, беше да се подигне еколошката свест кај најмладата популација и секој со своите постапки да придонесе за заштита на животната средина.

Почеток

09:00

среда, октомври 2, 2019

Крај

13:00

среда, октомври 2, 2019

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!