Одржана традиционалната меѓународна детска ликовна изложба „Флора и фауна – извор на животот и убавината“

На 25.12.2020 година се одржа традиционалната меѓународна детска ликовна изложба „Флора и фауна – извор на животот и убавината“ под покровителство на Министерството за животна средина и просторно планирање, Детскиот ликовен центар и Градско здружение на ликовни педагози на град Скопје.

Нашите ученици се здобија со дипломи за освоено место:

Прво место од Јована Спасевска II-2 одделение, ментор: Билјана Мирковиќ

Прво место од Леона Станикевска II-1 одделение, ментор: Јадранка Клисарова

Второ место од Ана Којова II-1 одделение, ментор: Јадранка Клисарова

Трето место од Вики Спанџев II-1 одделение, ментор: Јадранка Клисарова

Почеток

10:00

петок, декември 25, 2020

Крај

13:00

петок, декември 25, 2020

Адреса

ООУ Блаже Конески - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!