Општински натпревар по математика

На ден 02.03.2019 година се одржа општинскиот натпревар по предметот математика, во кој учествуваа ученици од нашето училиште.

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРОТ:

Освоено место Награден ученик Наставник
I место Михаил Арсиќ IV одд. Виолета Ристовска
I место Јакоб Заев V одд. Билјана Мирковиќ
II место Петар Стефановски IV одд. Александра Ѓоргиева Спасовски
II место Митреска Билјана VI одд. Бошко Дамјаноски
II место Костадиновски Зоран VI одд. Бошко Дамјаноски
III место Даријан Спасески IV одд. Снежана Цветановска
III место Сара Арсовска V одд. Билјана Мирковиќ
III место Миа Шеќероска V одд. Билјана Мирковиќ
III место Огнен Мирчески V одд. Билјана Мирковиќ
III место Стефановски Мартин VI одд. Бошко Дамјаноски
Пофалница Марија Џарева IV одд. Снежана Цветановска
Пофалница Никола Пешевски IV одд. Виолета Ристовска
Пофалница Кристијан Павловски V одд. Јадранка Клисарова
Пофалница Матеј Мишев VI одд. Лидија Дувчевска Богоевска
Пофалница Марко Стевановски VII одд. Александра Милановиќ Петковски

Почеток

09:00

сабота, март 2, 2019

Крај

11:00

сабота, март 2, 2019

Адреса

ООУ „Љубен Лапе“

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!