Освоена специјална награда за млади креативци на манифестацијата „Макинова“

Ученикот Давид Марина од VII-1 одд., под менторство на наставничката Марина Дуева, на манифестацијата „Макинова“ за својот изум доби специјална награда за млади креативци.

Почеток

12:00

петок, ноември 11, 2022

Крај

13:00

петок, ноември 11, 2022

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!