Освоени награди на Републичкиот детски литературен конкурс на тема „Жуборења од Радика 2022“

На Републичкиот детски литературен конкурс на тема ,„Жуборења од Радика 2022“, нашите ученички се закитија со награди: Јана Митровик доби гран при за својата песна ,,Жуборењата на Радика“ и Аника Миновска доби прво место за песната ,,Излет покрај река“ под менторство на одделенскиот наставник-ментор Јадранка Клисарова.

Почеток

10:00

сабота, октомври 15, 2022

Крај

11:00

сабота, октомври 15, 2022

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!