„Зимска бајка” – 65 години постоење на нашето училиште!

Oдбележавме уште еден патронат, овој пат 65 – годишен јубилеј! „Зимската бајка”, стана реалност.

На јубилејот од страна на директорката Сузана Настовска им беа доделени награди на најдобрите ученици, а со дипломи за освоено прво, второ и трето место се здобија и учениците кои учествуваа на училишниот конкурс – Убавините на Новата година.

ООУ „БЛАЖЕ КОНЕСКИ” – побогат со уште еден убав настан, во својата колекција од игри, песни и радости…

Почеток

11:00

четврток, декември 19, 2019

Крај

14:00

четврток, декември 19, 2019

Адреса

ООУ „Блаже Конески“ - Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!