Патрон празник

Патрон празник на ОOУ „Блаже Конески“ – Скопје

Денес училиштето „Блаже Конески“ го прослави својот шеесет и четири годишен јубилеј.

Нашата најголема цел и обврска е да му овозможиме на секој ученик успешно да ги надмине сите предизвици, да постигне најдобри резултати и подготвено да зачекори кон иднината. Се стремиме да образуваме, воспитуваме и градиме личности кои ќе бидат истакнати граѓани и гордост за општеството.

Почеток

08:00

среда, декември 19, 2018

Крај

16:00

среда, декември 19, 2018

Адреса

Општина Аеродром, Скопје

Учесници на настанот

You cannot copy content of this page

error: Содржината е заштитена !!